JOE’S MOGELIJKHEDEN

Joe’s mogelijkheden zijn oneindig! Elk evenement is anders, dat begrijpt Joe maar al te goed. Daarom kijken we samen met jou naar de best passende opzet voor jouw festival, bedrijfsfeest, kermis of ander evenement. Zo kun je ervoor kiezen om de lockers zelf op te halen, te laten leveren, of de complete handeling uit handen te geven. Op deze manier kan Joe Locker jou ontzorgen en bied jij je bezoekers een stukje vertrouwen.

JOE’S MOGELIJKHEDEN

Joe’s mogelijkheden zijn oneindig! Elk evenement is anders, dat begrijpt Joe maar al te goed. Daarom kijken we samen met jou naar de best passende opzet voor jouw festival, bedrijfsfeest, kermis of ander evenement. Zo kun je ervoor kiezen om de lockers zelf op te halen, te laten leveren, of de complete handeling uit handen te geven. Op deze manier kan Joe Locker jou ontzorgen en bied jij je bezoekers een stukje vertrouwen.

01

Leveren

Joe levert de lockers en plaatst deze op jouw evenement. Je draagt zelf zorg voor de verkoop van de lockersleutels. De balies en kassalades worden kosteloos bijgeleverd.

 

02

Ophalen

Je haalt de lockers op met eigen transport. De plaatsing en verkoop van de lockersleutels verzorg je zelf. De balies en kassalades worden kosteloos bijgeleverd.

03

Complete Handeling

Joe verzorgt de complete handeling. We leveren en plaatsen de lockers en regelen personeel voor de verkoop van de lockersleutels. De balies en kassalades worden kosteloos bijgeleverd. 

Meer informatie of lockers huren?

Neem contact met ons op!