SPULLEN KWIJT?

Tijdens een evenement je spullen opgeborgen in één van onze lockers en deze vergeten leeg te maken? Of ben je de sleutel kwijtgeraakt en zitten je spullen er nog in? Joe has got you covered! Vul onderstaand contactformulier in, dan gaan wij voor je op zoek. Indien je de sleutel nog hebt, verzoeken we je deze op te sturen naar onderstaand adres. Na het invullen van het formulier nemen we contact met je op. Als jouw spullen gevonden zijn, kun je deze ophalen op ons kantoor.

SPULLEN KWIJT?

Tijdens een evenement je spullen opgeborgen in één van onze lockers en deze vergeten leeg te maken? Of ben je de sleutel kwijtgeraakt en zitten je spullen er nog in? Joe has got you covered! Vul onderstaand contactformulier in, dan gaan wij voor je op zoek. Indien je de sleutel nog hebt, verzoeken we je deze op te sturen naar onderstaand adres. Na het invullen van het formulier nemen we contact met je op. Als jouw spullen gevonden zijn, kun je deze ophalen op ons kantoor.

Joe Locker B.V.

Spoorlaan 10 

5481SK, Schijndel

info@joelocker.nl

+31 6 10 81 14 33

Mocht ophalen niet mogelijk zijn, dan kunnen we de spullen ook opsturen. Hiervoor brengen we €15 verzend- en servicekosten in rekening.